Nah.

Death from above. sten, syra, påse. portugal, bara öken.

Why study in Sweden?

Why the fuck do I study in Sweden?

ja. Jag gråter floder när jag läser om drag-parties på Amber Lounge, free-flow-champagne-saturdays, Ladies Night all included (onsdagar, fredagar & lördagar).
Nej här är det mer.... "Uff. Visa Leg. Uff. Minst 100 spänn inträde på skitställen + garderob. Uff. Otrevlig personal som inte kan något. Uff"

FIFAaaN. Dessutom har ett konstkollektiv valt att slå upp dörrarna för ett nytt föredetta bombshelter där man kan gå in hänga, dricka, måla överallt eller på varandra. . åh,.

För att inte nämna att där finns det en fungerande infrastruktur och miljarder lätta ragg. Eller att man är precis lagom lång.
Eller att man faktiskt har RÅD att gå på kammarorkesterspelningar, operor eller WHATEVER kulturarrangemang... som dessutom finns i XXX större utbud.
Och bara för att jag inte är där verkar våren dessutom bjuda på ett litet fyrverkeri av black, death och doom metal, både lokala och internationella akter, ja, utöver alla de DJs som tar svängarna förbi -.-

Gud. Fyfan. Jag spyr. Satan i gatan. Lömsk flugsvamp. Och sen alla som accepterar och betalar för skitställen som Allstars eller liknande kom-ni-inte-på-något-bättre(?)-ställen och hittar man något bättre så ska man tillhöra en viss grupp människor, annars passar man inte in och då släpper inte dörrvakten in en.

Fyfan.
Jag blir pepp på... att dränka mig själv. Det vore kanske bäst, lagom till sommaren. I det här avlånga ishjärtat som kallas Sverige.

RSS 2.0