el diablo se ha escapado

Idag mötte vi för första gången våra spanska rektorer på en informationsträff. DAMN! första gången jag någonsin sett en snygg spanjor! Jag är imponerad, och plötsligt verkar praktiken i barca helt klart intressantare.
Nej, jag skojar bara, efter informationsträffen verkar allting sjuhelvetes mkt bättre.
- skolan ligger mitt i de antika kvarteren, det är 1 km till stranden som är 7km lång. Dom har gett oss mer fritid än övriga grupper med argumentet att "barcelona är en underbar stad", jag tror jag vill jobba med välgörenhet och ser framemot att få bo ensam med en cool gammal tant som vattnar mig med sangria, eller ngn cool person i allmänhet.
aa. min bild av barcelona är väl egentligen typ Erasmus-studenter, gråa hus, smala mörka gränder, varma cafén, öl, fotboll, horor och cannabis, och det har inte riktigt lockat mig. men nu tänker jag mer: vacker arkitektur med putsade fasader, piña colada på stranden, färskpressad juice, betydelsefull praktik, språkfrämjande till tusen, mysig trångbodd värdfamilj mitt i stan och en assnygg rektor!

Det kommer slå tillbaka i karma. Jag kanske blir överfallen i en gränd därborta eller ngt.


Don't forget to be the way you are

Jag hade en fantastisk dag igår. Jag talade med Syven, hon sade att det vore tragiskt ifall jag började studera för att leva ett liv jag inte ville ha istället för att följa mina känslor och söka mina drömmar. Jag blev lycklig, rena rama psykolog-besöket. allt jag behövde var bekräftelse.
Jag har kommit fram till att jag är förvirrad och det stressar (stressade) mig. Förr var jag aldrig förvirrad, snarare inspirerad. Sedan flyttade jag till stockholm o började på en innerstadsskola där alla är renrasiga sammare och de flesta satsar på att studera vidare till statusyrken. Att vara omgiven av sådana här personer istället för den vanliga typen av inspirerande människor skapade helt enkelt förvirring. Nu är jag tillbaka på rätt köl. lite grann iallafall.

Sen skulle jag ta mig hem, insåg att jag förlorat mitt säsongskort (på vilket min jobbadress samt dess portkoder står skrivna). Tur var hade Laurent betalat tillbaka skulden till mig så jag hade pengar att ta mig hem med, men med tungt hjärta insåg jag att ett kort (som ska användas i 6 veckor) kostade 950:-. Jaja, det kunde varit värre tänkte jag o begav mig hem.
Väl hemma LIGGER DET FULA KORTET på mikrovågsugnen! En kall kår går längs min ryggrad, och plötsligt minns jag att jag glömde det hemma i morse eftersom vi fick skjuts till stan.

och så åt jag mina underbart goda rester från igår.    mmmmmmmm. Och mitt kylskåp är välfyllt, jag har till och med apelsinjuice.   :D

Och så planerar jag att börja köpa in lite grundläggande material, inte så mkt, bara några flaskor. Men sprit är så onödigt dyrt här. Borde skicka någon på uppdrag till baltikum.
Det här receptet verkar jättegott, ska pröva en dag:
Asian Spring
4cl vodka
4cl fläderblomssaft
3cl citronjuice
1cl sockerlag
0,5cl pressad ingefärs-juice

6 provveckor kvar sedan är tvåan, det jobbigaste skolåret, över. Hah, min nationella svenskaB redovisning är typ några dagar före skolavslutningen, och som hämnd från läraren har hon satt mig på att redovisa inför helklass (övriga elever har fått välja hel eller halvklass).

Ett enda minus i vardagen just nu, o det är mornar som jag vaknar upp trött pga alla mardrömmar.

you better die young baby

hej. förlåt, men jag skriver bara här när jag har sneddrag. alla glada stunder återges inte.
Men alla är glada ibland. Små moment, andetag sådär som väger upp all den döda tiden.

Jag känner för att droga ner mig, or why not, supa skallen av mig i goda vänners lag. Och jag vill vara omgiven av mjuk mossa. Se rävar i granriset. Nej egentligen vill jag bara befinna mig i en bubbla, den där bubblan jag trodde att man automatiskt hamnade i när man blev ful tonåring som ingen ville veta av. istället sitter jag här nu o alla vill vara seriösa o plugga inför nationella proven. ge mig vodka. nej, bättre upp. Häromnatten drömde jag att jag blandade till Aphjärna, haha, men jag hade problem med ingredienserna, måste kolla upp receptet, blev riktigt frustrerad i drömmen, fick för mig att det var sambuca och dooleys, men sen blev jag osäker o drack ett glas sherry.

shit, jag har alltid velat ha sex på en myggfri myr. yiha.


Pure morning

Hals, nacke, rygg, handleder, senor, blodkärl, kött, hjärta, värme.




I'm on.

Masochistic drama queen

Geografi ger mig världen neråttjack. Vi läser o diskuterar urbanisering och hur den effektiviseras, förbättras, och vad man bör tänka på när man bygger ut städer och varför folk flytttar till städer.
Jag vill att trenden ska vända. Att det skapas arbetstillfällen utanför staden, så att inte det enda jobbet utanför staden handlar om att ta hand om de sista gamlingarna innan byarna dör o försvinner ner i myrarna. det gör ont. Geografilektionerna gör mig deppig och läraren framstår som mer o  mer känslokall.

Jag ska räkna matte någongång, i lugn o ro, lära mig grunderna och tillsist förstå, lagom i tid för nationella proven.
Och jag borde ha sökt sommarjobb på LKAB, men too late now.

Jag har börjat gå igenom och samla på mig bra namn inom metal-genrén. Det tog lång tid och guldkornen är få, men nu har jag ett tiotal namn att återvända till när jag känner för det, och det är skönt. Ibland blir jag avundsjuk på folk som har bra hörlurar på tunnelbanan och är i sin egen värld där hardcore håller i livspulsen. jag vill också!

Jag har rymningslust, måste dock lära mig att inte springa bort när allt blir lite jobbigare och jag tröttnar på världen som omger mig, så uppmuntra mig inte.

2:an på gymnasiet, whatever. nationella svenska imorgon, alla verkar uppstressade, eller rättare sagt: alla som har ett mål i livet ÄR uppstressade för de MÅSTE ha mvg, men jag hör ju inte till den gruppen.

placebo placebo tacka vet jag placebo. Let's spend the night in Jimmy Choo's


le vent nous portera

Jaaa. Jag har insett att jag borde lyssnat på mina föräldrars råd och blivit VVS-montör, dvs gått energiprogrammet.
Samhälls är.... jaaa.... jag känner hur jag motvilligt sugs mot säljar-jobb. JAG HATAR SäLJARJOBB!!!
Som ni kanske märker blir jag mer o mer fundersam över hur jag ska överleva efter studenten. Jag har funderat på följande yrken: plattsättare, VVSmontör, målare, hästmassör, bartender, flygvärdinna och psykiatriker. hmm. Jag borde tala med en SYO, men den vi hade i byn var ju inte till någon vidare hjälp. usch.

Bara för att alla andra går ut vädrar jag också frihetens vår, jag ser jobben jag vill söka men inser sedan att jag inte har rätt utbildning, körkort eller kan jobba heltid. Nej. ännu ett svältår framför mig på den här hårda skolan som är wannabe Viktor Rydbergs och som man måste kämpa i för att få bra betyg men som missade den ekonomiska delen och troligen läggs ner inom några år. Sen sitter man där, med en medelmåttas betyg efter att ha gått på en skola ingen minns.

Nej. Sanningen är att jag är hungrig, sanna ringde mig i 8 morse o frågade "kommer du?", jag sov, då blev jag irriterad när vi tydligen skulle ha engelska trots att läraren är fast på Irland   grrrr. och så hann jag inte äta frukost.

I'm a rainbow too

Jag saknar er också, mer o mer. Är det en romantiserad bild månne?
Jag kom just hem från jobbet, första gånger på x veckor. Har tryckt i mig 3 mackor till middag, tror jag glömde mig blomkålsgryta i Rykkök.
Jag vill gärna dra impuls upp till norr, men måste tygla mig då jag verkligen vill ha mitt bartender diplom och behöver pengarna. Men jag är tillbaka i Sverige den 18 juli, kanske flyger jag då direkt upp.

Framför mig har jag hårda veckor, i skolan o ekonosmiskt. Men jag är lugn. Imorgon ska jag dra på second-hand shopping och på måndag ska jag äntligen tenta av skriftliga franskan   Xx

Vill ha tårta ! m, det hade suttit fint! Ännu en anledning till att tillbringa våren i norr, alla ni fyller ju år då!!


(lilla rosa) Kramkanin!

discobitch

I'm just recording a track for all the bitches out there, shakin' their asses like they just don't care. C'est beau la bourgeoisie.

-.-

Jag är tillbaka i Rykborg och är jätteäcklig, allt är äckligt, jag ska städa akvariet o rummet o i min väska finns stinkande sockor.
Jag undviker att göra det jag borde (religionen skulle väl in imorgon har jag för mig...?) och försöker varva ner, men kylskåpet e tomt o det enda jag har att äta är chokladen jag köpte i ett sockerfall på taxfreen.

Idag har jag funderat en hel del på olika människor jag mött, folk som jag minns för att dom var speciella, folk som jag troligen inte ser igen, folk som är dömda att försvinna. Läste nämligen ett citat "En resa skapas av möten", och det stämmer nog.
Hursomhelst är jag hemma några upplevelser rikare, några kilo tyngre och med ett enormt sockerberoende som faktiskt inte var så gravt allvarligt innan jag reste, dessutom fick jag på sätt o vis gjort allt jag hade planerat, fast det blir ju aldrig som man tänker sig.
ja. bara en vecka. men mycket kan hända  ^^

Jag funderar på att bli flygvärdinna o ragga på piloter, utbildningen borde int vara så svår? Synd bara att jag fortfarande har svårt att vara vänlig. Shit. Jag råkade slänga ur mig några råkalla kommentarer i Frankolanko utan att märka det förrens långt senare. eeh.

Jag föredrar katter.


alors on danse

tvungen att pâpeka en sak; manga kostar dubbelt sâ mkt i Sverige än i Frankrike   <<<<<<<<<<<<<<3
That's all.


Alors on danse är lagom depressiv bakgrundsmusik frân 09.
Min franska artar sig inte kan jag även berätta, den hackar o klamrar sig pâ felaktiga direktsöversättningar och vill spâra i Engelska. Ikväll ska vi till min favvo-resto sen är tiden knapp innan jag spräcker bubblan o âtervänder till staden Stockholm.
Här är allt lika grönt som en högsommar i pajala, väldigt fuktigt dock, till skillnad mot byn.

Efter fem nästan tomma dagar har jag insett att tiden är knapp, att jag dragit ut ordet "semester" lite för lângt. att jag mâste göra nâgonting, sâ idag tänkte jag möta upp lillebror under hans hâltimma och troligtvis dra till Le Cerkle med hans lânghâriga vänner. lol, svartrockare är väl rätt avslappnade typer; särskilt söta dâ dom i mina ögon är 14 (ok, dom är väl snart sjutton hela bunten men jag minns dom som fjorton). 

Sinon, nu ska jag sova för jag är trött.

... Alors on danse....

RSS 2.0