Internet

hej hej update!
Jag kan inte smygsurfa på mina grannars internet, men aldrig i livet att jag lägger ner 600+ spänn på saken.
2 veckor utan nät och jag har nästan glömt bort vad man gör.
Brodern var här och fick igång TVn, vi såg svaga med stora norrsken, jag har vart och gymmat och är jättehungrig men har ingen fantasi och allt jag hittar är hårdbröd och gammal sallad.
Idag är dagen D för första hyran, men min hyresvärd har inte vart hemma på hela dagen. vilket gör mig nervös. Imorgon jobbar jag till 23 på grund av en hög med tyskar. Därför ska jag hålla mig vaken så länge jag kan idag. Jag sprang på Annelie Äni-Bäni i Kiruna City men hon hade massa kunder hela tiden så det blev ingen riktig konversation.
öö. vad mer.

Jo, jag slet mitt hår och köpte en sån däna mobilt-bredband kontantsurf grej, och jag är ju ute på nätet men enligt instruktionsboken kan jag inte vara det eftersom jag inte aktiverat penga-avdragningen. 
Så jag har internet ikväll iallafall.

Jag lever här i ingentstans utan kontakt med någon gammal kontakt alls förutom mina föräldrar, vilket är skönt men läskigt för plötsligt har veckor gått och sedan månader och ingenting är som det någonsin varit.
hoffs. nu ska jag checka banken och känna mig Fattig, fortsätta koka mina kidneybönor, kanske prompa till den mysiga konsumbutiken och spana på folk, sen ska jag kolla sthlm horseshow (yihaa).

juste, rolig grej.
Vi hade kickoff, ett reggeaband går upp på scen utan presentation, alla tar förgivet att det är ett okänt, men grymt bra lokalt kirunaband, vi dansar och jag uppmärksammar min arbetskompis varje gång dom spelar en cover på scaburbian collectives mer kända låtar (hon känner inte till gruppen sen tidigare, skåning). Bandet är asbra och vi har jätteroligt och skuttar upp och ner och svettas och bryter av ibland för att gå ut och dansa på parkeringen för att svalka oss (-16).
3 dagar sedan för jag bandet på tal igen och får reda på att det faktiskt varit självaste scaburbian som spelat. 
Kände mig lagom insatt i dagens musikkultur. Dom var ju iallafall helt klart bättre live än på de inspelade sånger jag hört tidigare. vilket var ett plus.

humm. säsongens uppdrag är förövrigt helt klart att mygla sig in i konstnärskollektivet. mhmm.

vi har knappt snö and there's a storm comin. update slutförd.
Hej på ett tag då.

ByeByeBloggen

Det kanske kommer en förändring   ;)
Spänning spänning

Sista natten med internet nu då, YeY! Jag förflyttar mig till en annan realm imorgon. Wihooo! En realm med turister och dygnsrutin och asbillig mat och superdålig lön.

Byebyebloggen på ett tag (tills när/om jag skaffar mobilt bredband vill säga)







Krossa alla fönster, slå in hans dörr

Yyyyyl

Fullmåne inatt igen. Jag slog på pink floyd, öppnade köksfönstret och dansade på gården.
Känner mig som en ensam hund.
Jag vill gå på rave.

Hata internet och TV, man kommer över information som man egentligen aldrig ville veta, typ hur 15 åringar i NYC ravar loss varje helg på diverse illegala events    ;(
Jaa, man blir ju bara äldre.
Aja. Jag är nog för feg ändå. Rädd för alla svettiga gamla män med stora pupiller som låtsas att dom är fjärilar.


ååh. Sitter och smågråter över diverse trance och rave events där nere i södra europa, drömmer om öst. Överväger att kanske pröva på den där luffartrippen till nederländerna till våren/sommaren.. Har kommit fram till att Nederländerna är ett idealiskt land; Hästar, tulpaner, trance och marijuana. En minst sagt intressant kombination.

Äldre och fegare för var dag som går.

Maskinen

Jag är förälskad i den där nya låten, kanske är det av det enkla faktumet att den baseras på en låt av Lisa Ekdahl? Jag satt i den svarta natten på vägen hem när den kom på radion och jag kände igen den och den kändes bara så rätt. Haha, riktigt sköna lyrics också.


Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en loser
Ett riktigt jävla as

Ta honom i gränden, på vägen hem
Hela världen vet att hans sista chans är bränd
Så krossa alla tänder, en efter en
Och om han inte fattar
Börja om igen (x4)

Fullmåne inatt, den kom och jag tänkte att bannemig nu ska jag ut och dansa på ängens frost. Men så blev det molnigt och minusgraderna (-0.6, ... YEY) försvann och det blev plusgrader och fet dimma, men jag drog ut och joggade efter vägen för det var kvällens plan och lastbilarna var snälla och körde långsamt och hann se mig innan det var försent. Väl hemma bastu och pink floyd. 
Ja, nu känns det som om man för en gångs skull har skrivit ett riktigt "bloggigt" blogginlägg. 

Paus. *Cut, CUT, KATT

Ibland måste man ta sig ut ur huset, bort från elektroniken. Nu ska jag gå och spionera på renarna.




Konstig känsla det där, att lyssna på sånger man inte hört på länge men som man älskade en gång i tiden, pirr. Man kanske fortfarande älskar den bara att man glömt det och aldrig tar sig tid att lyssna? Hemmafruproblem.



Show love with no remorse (and)
Climb onto your sea horse (and)
This ride is right on course




off shore

ok. I-lands problem löst. lånedator.



"Remember, remember the Fifth of November,
The Gunpowder Treason and Plot,
I know of no reason
Why the Gunpowder Treason
Should ever be forgot."

gah

Dagens lyxproblem: Den avgrundslösa ilskan som uppstår när man får reda på att paketet som enligt företaget endast skulle ta 1-2 dagar att fraktas eftersom det ligger i lagret istället kommer ta 2 veckor.


MORRR.

Från och med imorgon är jag datorlös.


Asså? Katedralen i Clermont-Ferrand. Snyggare katedral finns väl knappt, naturligt läskigt svart (av smuts, haha). Min favoritkatedral av alla jag besökt, lagom stor.

ojoj

Roligt att mamma gick i taket och ringde facket för att kontrollera att min lön verkligen kunde vara dålig.

haha.

jobb är jobb, pengar är pengar även om målsumman på mitt sparande just halverades.

Nej!

Var är snön? Varför är det så äckligt varmt!? Jag blir arg, arg för att allt det här regnet som faller egentligen skulle varit snö.
Äckliga äckliga väder. vem vill ha grönt gräs, 6+ och regn i november liksom?

Är hemma nu, vi åkte över riksgränsen, ingen snö. Blä, lär väl blir ett lågsnöår igen.
Jag är delad, för åena sidan är jag skadeglad över att hjordarna av turister som dödar renar, skräpar ner och tar allmänt mycket plats  då de kommer upp under vårvintern får det sämre och sämre för varje år, samtidigt är förlusterna hiskeligt stora belopp för alla som vill bo och jobba.

Min familj slutade åka på årliga resor till Abisko när snökvalitén blev sämre, blaskiga varma vårvintrar och tunna isar. Det går inte heller att tänka sig att snövallarna i riksgränsen förut var högre än bilarna och att det krävdes en trestegspall för att se över kanten.

ok. ska sluta gnälla nu. Men man blir ju upprörd. Marken har inte ens frusit än, det finns ingen tjäle, INGENTING.


Grrrr. Allmänt dåligt humör.

RSS 2.0