Jim Jimmy Jim

And the Buffaloes used to say be proud of your name
The Buffaloes used to say be what you are
The Buffaloes used to say roam where you roam
The Buffaloes used to say do what you do

usch i a mig

sedär, nu är 20 år förbi och jag väntar fortfarande på att mina förhoppningar om livet ska slå in, hur dum kan man bli?

Borzoi!

Go ask alice when she's ten feet tall




simple man

har nu, i snart två timmar, haft allla olika versioner av Lynyrd Skynyrds "simple man" på spellistan.

åååh. vackraste versionen är helt klart liveversionen av shinedown där dom dedikerar sången till Dimebag Darrell

<3


snyft schnyfttt, alltid så fint med allsång


<3


hoppla

oj, vänta lite nu, vill jag av alla sorts människor verkligen studera politik?
känns som att jag är påväg ditåt, det kanske bara är bra, jag menar folk jag pratat med har sagt "studera inga ämnen du tycker om, ty i slutändan har du lärt dig att hata dom". samtidigt säger resten av världen "satsa på dina drömmar och passioner".
ok, det förenklade ju saken, jag har nämligen varken talang, drömmar eller passioner.

Nog för att jag med nöd och näppe klarade de samhällsvetenskapligaämnena under gymnasietiden, trots att jag läste samhällsvetenskapligt program. Det kanske är den rätta vägen, i slutändan har jag kanske förvandlats till någon som tycker att politiska kriser och ståhej är de smaskigaste som finns.

hoff. samtidigt har en liten röst som viskar "kina, KINA" i mitt öra kommit tillbaka, den skrek förut, den dog under sommaren, men som om ödet ville fresta mig är den nu tillbaka.... ååååh, hongkong kallar,. AHA !!!! Nu har jag upptäckt en dröm! helt klart någonting att arbeta vidare på.... internationell marknadsföring verkar rätt slött, synd bara att man ska ha matte C för att ta sig in   :/

Och vi var tvugna att stanna efter vägen för det var en flock med renar som skulle vallas till rätt sida av viltstängslet, måste vara vår variant av skottlands fårflockar.


oj så jag babblar. men ser ni, dagen gav mig ett nytt stearinljus att tända och värma mig vid. För en gångs skull stämde faktiskt dagens horoskop.

fin öron.

minnesanteckningar

They shoot horses, don't they?

Hotaru No Haka.

inspo

nav.no

Madhatter, skapa någonting försjutton! Linda sa typ "man bara sätter sig ner och gör det, skit i allt, tänk inte, bara kör". kan inte vara så svårt?

Tonight Tonight

Songs ohia

Everything you hated me for, honey, there was so much more.


norge eller inte, det är frågan.


Try and try and try, to be simple again, just be simple again.

Lolita

Lycka vore en klänning från Baby the stars shine bright <3  Mjaum!
Ännu lyckligare vore jag om jag själv kunde sy sådana fantastiska masterpieces till klänningar!

ouf.

Ny kampfisk

ok. sååå    ....    Vad man än hittar på här i livet (studier/jobb) så kommer man aldrig tjäna lika mycket eller för den delen bli lika accepterad som sin manliga motsvarighet.

Bara tvungen att skriva ner det, den där tanken är den enda tanken i mitt huvud när jag söker runt på ams efter arbete och sedan grubblar över hur man kan reda ut sitt liv, liksom, varför ska man lägga ner pengar, tid och energi på att studera på riktigt om man ändå aldrig aldrig kommer få chansen att nå toppen inom yrket man väljer att studera till (?).

skit.


Det är jättehögt vatten i älven, solsken om dagarna och ibland önskar jag att bryggan låg ute så att man bara hade kunnat hoppa i utan att hinna tänka för mycket. Svampsäsongen håller på att jäsa över, precis som jag själv för den delen, renarna har det bra och är tjocka och fina med stora horn. rapportering slut.


RSS 2.0