with the lights out, it's less dangerous

Vet ni vad man inte ska göra? Man ska inte vända sig om, och man ska inte tro att det är bättre någon annanstans, 
och om man bor i stockholm ska man aldrig fundera över partikelhalten och minnas den friska luften därhemma.
Det är saker som växer för varje gång man tänker på det, tillsist blir det hat.

Jag är på "Jag-lever-i-en-underbart-rosa-tuggummibubbla" humör, jag längtar till allt som är sockersött och barnsligt.
Jag längtar till Japan. FAAAN. Jag har romantiserade bilder av allt, i mitt huvud kan denna värld bli underbar, man
kan ha minnesvärda upplevelser på de värsta platserna.
Min romantiserade bild av japan har blivit en fix idé, tyvärr är jag kluven... Jag kan inte japanska, inte ens en antydning
till att känna språket, och jag kommer nog aldrig ha ett riktigt jobb där för det blir jobbigt, men japan är inte billigt som
"land att besöka över ett skollov" precis... Så, jag har kommit fram till att jag bör gifta mig med en japan.
Jaa, här ska jag skriva upp lite mansideal i en lista, en enda person kan förstås inte vara allting menmen:
- gula ögon (eller orangea)
- musikalisk (kunna spela piano, trummor eller gitarr bra, eller harpa, eller vara bra på electronica...hmmm)
- blå hud
- affärshaj eller liknande
- lång
- gärna blond, och japan.
- kampsportare, gärna bra med svärd
- körkort (eller iallafall kunna köra bil)
- intressant musiksmak
- mångbottnad
- vinkännare
- lite idiotisk adrenalinjunkie
- indian
- fina handleder
- effektiv
- kreativ tänkare
- impulsiv
- anti-ekorrhjul
- djurtämjare

Mina favoritfärger är laxrosa och orange, det insåg jag häromdagen.
Folk i min skola säger att lax är orange, lax är rosa, inte sant? rosa som i laxrosa.... !?

Jag vill ha knark och känner mig sned. Jag vill bara leva i den där (lax)rosa bubblan, leva i vacuum.
Man glömmer snabbt vars man en gång satte sina gränser, sedan kommer man dit, man tar nästan steget över,
och så ser man vem/vad som står på andra sidan och plötsligt minns man vad och varför det en gång drogs en gräns
och man liksom backar undan, lätt generad och samtidigt sårad på något sätt, uppgiven att man inte kom längre.

And I forget just why I taste
Oh yeah, I guess it makes me smile
I found it hard, it's hard to find
Oh well, whatever, nevermind


put a smile on today

Idag vart jag förvirrad eftersom jag missat grejjen om vårdagjämningen. hursomhelst, jag orkade inte dra mig till jobbet men drog mig till mataffären iaf, undrar om det är någon särskild dag idag... ? Det var så mycket folk över och en massa människor som köpte tårtor. humm.

Tänkte egentligen bara meddela världen om att jag håller på att ge upp idéen om att jobba i Alaska, inspirerad av Malcolm ett geni i familjen. Just nu orkar jag inte tänka på framtiden, men en dag ska jag till kina/japan och plugga/jobba iallafall. Nej, det enda som susar i mitt huvud nu är frankrike.

danser encore

jag kokar potatis och morötter och tar tillfället i akt att plita ned en rad.
Mor och syster lämnade imorse den stora stygga staden, siktet inställt på Muodoslompolo av alla ställen! Se Upp!

Jag är nästan frisk, pigg är man iaf, och så har jag färgat håret ... Again. tänkte färga så nära min naturliga hårfärg som möjligt, jaa, iden var väl bra, men håret ville liksom inte det samma. hur som helst är det bättre såhär än att se ut som tricoloren med utväxten jag hade förut. Men jag oroar mig för slitage! samtidigt har man ju sett värre frillor än ens egna    :*

Jag åker till frankrike om fem dagar. jävlar. nu börjar det smyga sig på, det där pirret, ... har jag verkligen rätt flygtider? kan jag verkligen ta ut flygbiljetterna på plats? klarar jag mig med bara handbagage? om inte, måste jag checka om handbagaget i Frankfurt? tänk om jag tappar bort mig på frankfurt? tänk om jag missar mitt flyg från frankfurt??? Tänk om jag gav fel ankomsttid till familjen? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ROUGH! det ska verkligen bli super-duper-pirrigt att återvända! hoppas det är varmt! Hoppas folk inte har glömt mig   ;(

hoff. nej, egentligen borde siktet vara inställt på geografi-provet på måndag, men eftersom jag grovt underskattar geografi som ämne så blir det inte mkt plugg gjort....

vägarna är dammiga,

Into the uncertain divine We scream into the last divide

Efter evigheter lyssnar jag åter igen på Adore av Smashing pumpkins, aaa, de senaste dagarna har jag faktiskt gått igenom pumpkins skivor. Adore är så... mmmm.... som en perfekt slipad diamant, en matt & grå, men alldeles vass och perfekt liten diamant.

Orsaken till att jag har ork att sätta på mina gamla skivor är att jag är äckelsjuk, ni vet, när man inte är så där "sjuk-kan-inte-röra-sig" utan man är pigg och rätt kry men bara allmänt ÄCKLIG, ungefär jaaa, ni vet man hostar slem stup i kvarten och snoret är en flod, varifrån kommer snor egentligen!!?
hursomhelst, jag har ont i halsen också. Nu vet ni om mina krämpor, de kom av en överansträngning, jajjemensan, men en rolig sådan.
Överansträngningen skedde efter följande strapatser (i ordning) gym-jobb-ingen mat-öl-St.Patricks Day-dålig sömn-gym.

ouh. Jag har ingen aptit heller. blä. Men jag åt en avokado, den var dålig, smakade rökt. ja, jag har tråkigt, ja, jag vill också hem.
MEN min mor är påväg, jag hoppas hon skämmer bort sig lite...och mig med.... men det blir nog det vanliga när någonting kretsar runt min syster: minnesförlust, stress, dålig energi, mat, mera stress, hejdå.

~':*Spectacular, spectacular******:'~

ok. Milkshake is the shit. jordgubb, banan, choklad   *SMASC**
Det finns små gula blommor nedanför mitt fönster.

Imorgon är St.Patricks day !!!!!! Ska bli asskojj, YEY !

Har kollat Moulin Rouge alltför många gånger på sistone....

All I wanna do is watch cartoons with you

Låt oss våldta pedofiler. Seriöst. Efter en snabb vända in på FB har jag än en gång nästan förlorat hoppet om världen. Befängt. Vad mer kan man säga, när människor försöker rentvå pedofili genom att försöka hitta hänvisningar till djurriket (skrivna av en forskare som inte ens uppnådde de lägsta kvalitetsgraderna för att bli erkänd och sedan skrev under falsk titel samt felbehandlade sina patienter). "Djuren fattar det, dom blir inte skadade, så som vissa svaga människorindivider". Helvete jag vill döda dom med ett basebollträ upp i rectum.

ok. Nu är jag lugn, efter att ha fått skriva av mig lite. Jag har bytt tråd, läser nu om chiliodlarsäsongen 2010 samt vegetariska recept. Ikväll blir det rödbetsbiffar om jag orkar, kommer hem sent   :/

FB är intressant, nördar, idioter, äckel och genier i en vild blandning. underhållande, irriterande.

Jag har vart väldigt sugen på äppelpaj ett bra tag nu, man kanske borde smita till moster o baka någon dag. hummm.. mmm. äppelpaj, varm med vaniljsås och vårsol utomhus. smack!!!!

This world looks cute but it's cold

Såg smala sussie förra veckan, fortfarande grym som då.

Skolresa till romme igår, lite lagom underhållande. Det kändes så overkligt, hela livet har jag haft bilden av fåniga stadsbarn som köper total-outfit, skeppas i busslast till närmsta fjäll för 5 timmars åkning och sedan åker hem igen.
OCH NU SATT JAG PÅ DEN BUSSEN!
sjukt. Rommes backar var nog inte dom bästa, och alla slutade i plattmark och skate/stakning för att ta sig tillbaks till liften. Nej, ska man åka på en lagom trevlig dagsutflykt gäller nog fortfarande Pullinki, dessutom slipper du dela backarna (som efter 2 timmar är uppkörda i vallar/is)med 2000 andra barn mellan 12-17.

Nej, gårdagens höjdpunkt var på väg hem. Overkligt att sitta på t-centralen i svettig jacka, mjukisbyxor och en ica-kasse med övriga stinkande kläder. haha. Och sedan badade jag på vägen hem. Det fick mig att känna mig levande. Det såg ut som blöt asfalt, men i verkligheten var den en 15-20cm djup sjö som jag trillade ner i. Det kändes nästan (och jag hoppades att det skulle vara) som de där svarta hålen i sci-fiction berättelserna, där man plötsligt hamnar i en annan värld.
Efter badet kändes det som att allting skulle ordna sig, det var vår, skolan laddade upp med det tunga artelleriet men denna gång var jag förberedd.

Fan, man ska aldrig slappna av. Man ska aldrig tro att allt är bra.


Refused -  It's not ok to pretend that everything's alright

I wish we could open our eyes...

.... and look in all the directions at the same time.
Jag har ont i magen, aj, det kan nog vara för att jag drack en gammal mjölk som luktade camembert. fyyy.
Sitter o dragglar genom Dalai Lama citat. ja, och alla vet ju redan hur underbar han är.
Lyssnade på arabiska kärleksdikter idag (m tolk), hamnade på någon slags föreläsning om arabiska konstnärer, väldigt vackert språk förövrigt, ja, jag orkar inte gå in på ämnet (dom serverade baklava också, men jag åt ingen, vilket jag ångrade starkt i efterhand när hungern & törsten växte) men det var alltså det, arabiska är vackert, både skrift o tal.
Men självklart e svenskan still Nr. 1
Sen har jag kommit fram till att jag inte ens borde försöka ta mig ut UT, eftersom jag inte är gjord för det.
Och så insåg jag att allt som är jobbigt är allt som man inte kan hantera.
wello well. Nästa gång jag beger mitt till öststaterna ska jag vara över 35 typ. Och annars så var det inte någon topp dag idag, full sol, perfekt väder hela morgonen, men jag bara tvingade mig själv att somna om. Ännu en sån där morgon när man inte ser någon orsak till att stiga upp, och sen dess har mitt huvud varit grått och molnigt. Känner mig väldigt distanserad, känslolös, borta.
Imorgon jobbar jag, den tanken fick inte riktigt mitt tak att lyfta heller, fatta bortskämd man är ändå när man knappt ORKAR gå till jobbet bara för att det är "jobbigt"  !

fångad kärlek blöder slaveri

Min piffiga tid har varit förbi ett tag nu, jag har knappt smink, och mina minikjolar har jag växt ur.
Jag känner för att uppgradera den garderoben, jag menar, vad är en sommar utan en anständig minikjol (en oanständig minikjol är en för liten minikjol) ?
Sitter och målar naglarna och lyssnar på imperiet efter att ha gått igenom mina kjolar och mina skor.
Nu spelas Blå himlen blues.
"Här kan man andas,.... om du glömt bort hur man andas. Här kan man älska,...om du glömt bort hur man älskar..."

I helgen har jag mest spelat mah-jong, och förlorat mest hela tiden trots att jag suttit med de bästa händerna   ;(

Har suttit och funderat lite på urkult, så här långt innan det händer så kan man trots allt le och längta, väl på plats kommer all osäkerhet ifatt en.
Men som sagt, det ligger långt fram i tiden. Andra resor ska göras före det. och annelie, att resa är inte svårt, fixa allt i god tid så klarar du en 3-5 dagars budget på 2 pix/resa. Bara att spara ett litet tag.

I helgen drömde jag om mörk öl. HAHA, det var verkligen som en coca-cola reklam, jag hörde och såg när den hälldes upp, och sedan fördes den sakta mot mig genom den mörka puben, och det smakade gott, så gott.

Vi har fått ögonen på en underjordisk pub som heter Dym (vilket betyder rök/dimma). Jag hoppas att min dröm var ett gott omen.

JA! Nu börjar Sura-baya johny !! daamn! Den är fortfarande så braaaa!!!!

Jag har skollov nu, nämnde jag det?

RSS 2.0