kliande nerver.

mer snö i söder än här. jag vill ha motion men det finns inga spår  :(    jag är understimulerad och förvirrad och irriterad. trodde jag skulle komma hem o vila i friiiid men icke. funderar på att låsa in mig på mitt rum över jullovet och läsa naruto och leva på en kost bestående av apelsiner och lussekatter. naruto naruto. insåg att pain är snygg. snygg på samma sätt som marilyn manson, dvs nothing without makeup, bara det räcker för att jag ska få tillräckligt med energi för att luska ut var jag slutade och börja läsa om där.


Y     A     Y


not.

god morgon

har just kommit hem till följd av snö, förseningar och en landning i Norrköping istället för skavsta... Insåg att det inte var ngn idé att gå och lägga sig, men problemet är att man blir så seg och dum i huvudet om man inte sover.

Ska packa om nu och sådär, sen går flyget norrut om åtta timmar. ska börja dra mig till flygplatsen tidigt då jag har en misstanke om att det lär bli snökaos så som det snöar. myspys. perfekt ute förövrigt, minus sju grader och kraftigt snöfall.

Lyssnar på radio, den spelar trasiga gamla hits. jag ska nog ta en powernap efter åtta. eller ngt.

fransk manikyr

Hi, my name is..

jag har tràkigt. hade varit kul om jag hade en granne att ragga pà, hehe. Jag har tràkigt i BCN av alla ställen. FAIL!

Helgen var totalt händelserik förutom ett litet drama lördag natt, planerna ändrades och jag drog inte till Valencia  ;(  men jag blev utelàst och min mobil dog, irrade runt ett tag och fantiserade om hur jag skulle överleva natten, tills jag fick làna en dator av en buddhist och hittade adressen till ngra vänners lägenhet.

Jag litar inte pà locuterias, tänker alltid att dom snor och säljer alla mina lösenord. Men det är det värt för n`gra minuters datorskärm.
Jag skriver här pà bloggen för att jag har 20 minuter kvar.

I fuckin Barcelona màste man har med sig ett pass för att fà köpa ett sim-kort. Dessutom duger det inte med en kopia av passet... nej nej, det ska vara äkta vara. . Jag har 4 kronor kvar att ringa med och kan inte ladda fràn spanien. Jag har inte beställt vare sig skolkatalogen, àrsboken eller studentmössan och jag vill inte àka flak. fràn ett ämne till ett annat sàdär.

Mat om ett tag. It better be good. Det är varmt, mellan 10-15 plusgrader. mmm. Ska nog ta och promenera själv runt om här i krokarna, klarar inte av att sitta inne alla vackra kvällar. n.n   ska ut nu och spana efter stiliga, lànga spanjorer.

Jag är medellängd här i spanien. What a wonderful feeling. ang. Projektet händer nada. I see your point.

chateaux en espagne

sitter pá en locuteria. eller hur det stavas. ja, jag suger fortfarande pá spanska. Hursomhelst. En locuteria ar som en overklig bubbla, en várld i sig mellan tvá olika várldar. Fór hár samlas alla sydamerikaner som vill ringa hem billigt, och alla fattiga turister som vill surfa billigt. det ár mest spanska och en del taskig engelska, men skármen framfor mig ár pá svenska. aah. unreal.

sitter o vántar pá Scheibe o c:o. kom 2 timmar for tidigt till stan (aja, jag bor bara tio minuter fran centrum men anda..). Vi ska ut och leta julklappar!! Jag kanske koper en san dar vàffla, ni vet, med gràdde och stuff.
Har kommit fram till att bra stàder àr stàder dàr ingen hànar en om man sjunger hògt pà gatorna fòr att man àr glad. Barcelona fits the description.

Nej. det àr underbart. Dom sàger att fòrsta veckan àr vàrst men den gick snabbt och bra.
Vet inte hur jag ska fòrklara, men man màste fà nya intryck fòr att kànna sig pigg och fràsch. Om man bara gàr hem, àter och sover sà dòr man snart av tristess. haha.

Det som àr synd àr hur vàra arbetstider har delat upp oss. Jag har typ hela formiddagen+lunchen fòr mig sjàlv, vilket àr bra dà jag har tid att utforska staden i lugn och ro, men àven ràtt tràkigt och inte kul om man fàr en intuition som sàger "farligt".

Det har hànt mycket pà bara nàgra dagar. orkar inte gà igenom det. men min vàrdmorsa àr supersnàll (àven om hon tycker det àr konstigt att jag inte àr ngn PartyParty person som gillar att klà mig slampigt. I spanien ska man klà sig slampigt nàr man gàr ut om kvàllarna tydligen).

Vad meer. Jo, snygg procenten hos det motsatta kònet hàr i spanien àr inte hòg. max 10%. De som àr snygga àr ofta turister. Kvinnorna àr inte heller pàfallande vackra fòr den delen màste jag tillàgga. hehe.a
Jag ska till Valencia ikvàll. yeeeaaah.

àaaah. nu spelar dom Elvis - You´re Always on my mind <3


RSS 2.0