freaking fucking cold

Ja. det är sant. jag fryser på riktigt. Det är bara minus 8 men det känns som -15 MINST! det hänger antagligen samman med att jag inte har någon vinterjacka och att det är högre luftfuktighet här än hemma. men men. väldigt vackert ja, för det snöar så där lätt och perfekt och det är så fiiiiint, men fördjävligt kallt de där metrarna man går till mellan pendeln och tunnebanan.

Idag har jag skurat och hållt igång. Jag vill inte gå och lägga mig riktigt för jag är rädd för att vakna imorgon. har resfeber men försöker samtidigt hitta positiva vinklar att betrakta allting utifrån. hehe. min värdfamilj är nog inte så pjåkig, det är ju centralt och verkar rätt nära allt och alla, och värdmamman är skönhetsvetare/hudvårdsspecialist/Esteticien, - vad-det-nu-heter-på-svenska.

Min väska är lätt. Jag ser fram emot shopping för en gångs skull. meeheh.

Nej. OMG. jag vill verkligen bada. jag menar, om man badade på valborg borde väl barcelona funka?
Urrrk. elementet är på högsta värme. snart börjar det bli dags att dricka örtte och försöka vinna tio timmars sömn.

Jag kommer säkert bli rånad. Någon kommer säkert klättra in i lägenheten när hela familjen sover och sno mitt pass. Och jag kom på för sent att ta en kopia.Vi kommer tappa bort folk efter vägen, dom kommer återfinnas i Ukraina.  Vi kommer alla bli sjuka och bli av med praktikplatserna. Dom vet inte vad frukost är i spanien. Vi kommer alla missa bussen på hemvägen och därmed flyget tillbaka. Jag ser fram emot sangria.
Vissa saker väljer jag att inte ens tänka på.

Den här tiden imorgon är jag i spanien.
Sussa nanna snart. stupid horrible sister.

t'enflamme pas petasse

hum. har sett hp7 i dålig kvalla. känner att jag skulle behöva se om vissa scener i bra kvalitet. t.ex scenerna med Scabior, han har helt klart gett ordet "skabbig" en ny innebörd. mmmmm. smutsig jägare med en svag touch av gay sådär.

Har precis njutit av ett fat nudlar och är därför sötsugen nu. sugen även på att besöka jokkmokks marknad i februari (har faktiskt aldrig varit dit) och spana på samer och japaner.

Hela dagen har jag trott att det är torsdag idag. snöstorm ute förövrigt. första vinter-kjol dagen.

Nej. det händer inte mycket. mysigt med snö, och jag älskar den där känslan av frostbitna kinder. <3

Imorgon ska jag till moster och hämta väskan och äta avskedsmiddag, sen blir det att städa rummet och packa !

Do not

Är man ensam en fredagkväll finns det saker MAN ABSOLUT INTE SKA GÖRA.

Jag bestämde mig förra veckan för att köpa bakelser, av en händelse fick jag mosters hus helt för mig själv, mosters hus är dock ett gammalt sten hus utan någon bra värme så här ligger jag alltså hopkurad på ett skinn, insvept i tjocka filtar, ätandes prinsessbakelse och begår det värsta misstaget man kan göra när man egentligen bör studera:
- läser fantastiska resebloggar
- gråter
- gråter
- äter kaka

kungarna:
http://nilsjohansson.blogg.se/
http://cmj.blogg.se/



*snyft. hur ska livet gå?
Nej nu ska jag göra varm choclad och kolla Howls Moving Castle.  <3 hoppas ni har det bra!

besviken!

igår var jag och lyssnade på kammarmusik. Någon satt bakom steinwayflygeln, någon iförd converse (!!! stora utropstecken med tanke på att det här alltså var en kammarmusik-konsert vid nybrokajen!!), visar sig sen att det är en pianist, fråga mig inte varför han sitter och gömmer sig bakom flygeln mellan låtarna men hursomhelst är han ung med ostyrigt hår och jag får för mig att han lyssnade på broder daniel/håkan hellström när han var yngre för hans stil får mig att tänka på det. Han är bra på pianot, och jag misstänker att han drillats hårt av sina föräldrar och bestämmer mig för att googla honom och hans utbildning (still a stalker). Vad händer då? Jo VE OCH FASA så har han varit med i idol, och producerar dålig glitter pop-soul funk skit ! Oh NOES ! Jag som tänkte "han sitter säkert instängd hemma och pluggar piano hela sitt liv, han lever för sitt piano, så vackert". neeeej, whyyyy?

annars då. SACO mässan idag. Gick ett varv,  smet in på ett seminarium som handlade om hur mycket pengar man förlorade om man inte valde att börja en akademisk utbildning direkt efter gymnasiet. då fick jag panik och sprang hem.   D:

hey mr tambourine man

alla filmer jag sett på senare tid har varit så sorgliga. usch. jag vill inte se sorgliga filmer. Har precis kollat Factory girl, väldigt intressant men buääääh. aja, folk har så mycket drama i sina liv! tänkte tillbaka till frankrike också, nu i efterhand är det absurt att jag och mina 16 åriga vänner satt och sippade Blue Lagoon (typ isbjörn) på håltimmarna, rökte på under lunchrasterna, badade i statsfontänen och stal McDonaldsskylten. vad händer i mitt liv nu liksom? NAADA.





..Drugs are bad mmm'kaaay?

pryd och finkänslig

pingu är bäst, och nu blir hon bara rikare. grattis till dej ditt troll. dansa segerdansen och drick alkoholfritt vitvin!

för min egen del.... well... skulle köpt tyg igår, kom inte iväg till skolan och orkade därför inte ta mig till andra sidan stan. köpte därför glass istället. Skulle köpt tyg idag på second hand, men då skulle jag vart tvungen att ta mig till en bankomat och der orkar jag inte i den här slaskiga kyliga halkan.
Dessutom måste jag städa rummet innan jag gör någonting annat, därför har jag fortfarande inte lämnat sängen, mitt fort.
Ojoj, vilka dilemman. Ikväll ska dom dövas med SPRIIiiIIIiIIT. nej jag är inte sugen men när flaskan väl står där framför mig... . .


men nu ska jag stiga upp.

I had an idea that you were near

sitter här och huttrar på mitt kalla golv, håret är smutsigt, naglarna brutna och hyn dålig.  MEN jag har köpt havregryn så nu kan ingenting gå fel! imorgon blir det rena rama hälsodagen med laurent och så chattade jag med min värdbror nyss som gav mig lite broderlighet som jag saknat så nu känns framtiden som ett äventyr igen.  och så blir det white lady och southside på lördag ! smaskens!

:D



:D



Chokladbollar!

.....everything's gonna be alright....

livrädd för att leva dödsrädd för att dö

har fått praktik. Det skrämmer mig något så..... iallafall. Jag behöver det. Jag ser det som ett eldtest, det handlar om två tiotimmarspass (10!!!!) fredag och lördag i fyra veckor framåt. Jag är rädd så rädd så rädd. Ty jag kommer att dö. Och gör jag inte det kommer jag iallafall hinna bli skändad på vägen hem runt 4-tiden på morgonen.
Ska bli intressant hur skolan hinns med .

smet in på schoolsoft och kollade värdfamiljerna. HUR GICK DET TILL? Jag som ville hamna hos en fritänkande gammal tant! Nu ska jag bo i en fördjävla BARNFAMIlJ. voi satana helvettin vittu. Aja. Jag har en dubbelsäng iallafall, och ett enda fönster SOM VETTER MOT HALLEN och inte ut över kvarteret eller så....dessutom talar dom endast spanska och det är ju bra...eller ?

Håller på att avfrosta frysen och det är kaaaalllt då jag väntar på att allt ska smälta bort. Nej. Nu ska jag tänka på annat. Jag är sugen på öl.

Sa jag det förresten? Jag börjar imorgon  *gråter*****

dum av dig

när tänker dom sluta spela den på radion?


Tänkte bara annonsera mina planer what to do efter gymnasiet:
Har ännu inte valt ordning eller så.
1. Hälsa på hos jane i usa
2. studera i syd-korea (frågan är vad... är ju inte precis teknisk eller matermatiskt lagd. konst kanske? eeh)
3. Utbilda mig till arborist (troligen i england eller tyskland då utbildningen inte riktigt finns i sverige)
4. utbilda mig direkt efter gymnasiet
5. utbilda mig efter gymnasiet till vad som helst
6. åka med kusinen och hälsa på kusinen på nya zeeland om 2 år (.. I wish!)
7. börja rida på nytt
8. plugga i tromsö? eller umeå?
9. utbilda mig

Här är mina gamla planer, icke att förglömma:
1. backpacka asiatiska virveln efter gymnasiet (...I wish! varifrån ska dom pengarna komma?)
2. arbeta på hurtigruten och royal caribbean, eller någon av dom eller ngt liknande företag
3. säsongsjobba i södra frankrike

Strukna planer:
1. flytta till alaska
2. tatuera mig

Sen låter det ju lite intressant också att läsa koreanska eller arabiska. något att klämma in till våren kanske när jag äntligen slipper läsa spanska?!

RSS 2.0