all the pretty faces

väntar på att gå till skolan, helt FANTASTISKT schema denna vecka, har i genomsnitt börjat klockan 1 och haft 2 lektioner per dag.

Kan ni tänka er mig på viper room? nej just det, absolut inte, helt malplacerad. Hursomhelst, vi var där och mina vänner blev snusk-dansade (jag använde armbågarna dock, just wanna dance) och vi drack sliskiga, svaga, billiga shots. urk.

tequila is the shit. Måste vara den bästa rena alkoholen (om man räknar bort likörer), man blir pigg och glad efter lite tequila. mmmm. Syrran filmade mig på midsommar när jag snackade franska (har inget minne av denna händelse tack vare tequila) och jag har fortfarande inte sett den förbannade filmen.

Ikväll blir det kräftskiva. jag ser fram emot det. Jag vaknade på rätt sida imorse, glad, och mina krukväxter log liksom och jag tänkte; snart ska jag till skolan och äta supergod lunch som jag själv inte behöver laga!
Inte ens upptäckten av en malkoloni bland mina kikärtor (oöppnad påse, HUR gick det till?) kunde få mig på sämre humör ! yey. För att fira dessa känslor ska jag nog sminka mig idag.

det var något jag skulle skriva, men jag har glömt det. aja, det är höst och sol och en alldeles underbart vacker dag!   aaaaaaaaaaaaaah

we've got snacks and supplies

ok. MaN! Idag såg jag den vackraste  männska jag sett på länge, aaaah, en ung indian full med stål, en gitarr på ryggen och seniga handleder. jag borde ha sprungit efter honom, typ, slagit ner honom och sagt ngt idiotiskt.

hade slutprov idag. det gick nog vägen.  :)  behöver lite erfarenheter nu. ska nog köpa egna grejjer men ack så dyrt!

sitter i källaren bland gamla spindelben med min gamla gaggiga skoldator annebelle med en konstig känsla i magen. skolan började idag, jag känner dragningar till hur mysigt det skulle vara att deppa ner sig. aaaah, men icke, jag läser harry potter och håller modet uppe tillsvidare. Egentligen finns sällan problem, mest bara hinder. Egentligen är livet underbart just nu tror jag, jag bara undviker de chanser som ges. måste bli modigare. lite mer old style förvirrad, slappna av, slappna av slappna av slappna av. Måste få bättre betyg iår, måste jobba mer, har fler utgifter, till höger till vänster, skolmaten, barcelona, alla måsten, måste hem, måste till luleå, måste till tromsö, borde dra till helsinki, borde dra till USA, slappna av slappna av slappna av slappna av. droger?

väldigt liten jag vet,  men den var så när jag fick den  :( bilden på mig i grönt som folket ville se. det var längesen nu, grönt hår blev en hyllning till våren, nu är det höst.

RSS 2.0