kiwi

hmm. vad tror ni om gino (frukt+vitchoklad) och havregrynsgröt till frukost? tjaa, helt ok faktiskt.

Idag tar jag farväl av min dator Annebelle. Jag ska tvätta henne och klappa henne och sen lämna bort henne.
Grymma jag ser på sätt och vis framemot att bli av med henne och hela internet med allt vad det innebär.
Funderar på att läsa om sjunde HP boken istället.

Hoppet står till att jag får en laptop i studentpresent.

science fair

Något har hänt. Jag kan inte längre äta Ben&Jerry till middag, det får mig att må illa.
Choklad smakar ingenting längre såvida den inte är riktigt hög i kakaohalt, godis är bara äckligt och bakverk smakar ingenting av det mitt minnet försöker intala mig.
Nötter däremot. Och frukt.

Är detta det ultimata tecknet på att jag håller på att bli gammal?

Devil

Zola Jesus spelade i Stocholm Novemer 2010. Denna nyvunna insikt påminde mig om hur mycket vatten som passerar under broarna. Múm var ju också här för något år sedan :(


btw. Paranötter är de nya Macadamia ! Så goda !

Jackpot !

Great! Ungen i vars sällskap jag ska spendera sommaren har visat sig vara superkristen (cliché) duktig liten flicka. OMG. Hon har till och med en sån där oskulds-ring på fingret (en sån man får när man avlagt ett kyskhetslöfte till the holy god), hennes favoritcitat kommer från the holy book och det enda bandet hon markerat att hon tycker om på facebook går under genrén "worship/praise".

Kalla kårar. Jag som såg fram emot en något.. humm... livligare ungdom, något mer fartfylld sommar kanske, inte tandställningar och godnattsagor från bibeln..


T.T


Lie to me. It takes less time. To drink you pretty

Explosions

Great. Explosions in the sky kommer till Michigan i Oktober. Det här påminner mig smärtsamt om när Tantrum kom till Sverige när jag var i Frankrike.   :Z

Aja. får se om man ens kommer iväg på grund av askmolneeet    ... great. Nu hör jag på nyheterna om en fet tornado som slitit sönder Missouri. Inte för att jag åker till tornado-landet men ändå, jag är mycket fegare nu än då.
Radioprataren; "När moder natur blir irriterad, det kan verkligen bli jättejobbigt"


To live doesn't mean you're alive.

wow

har en ny idé om vad jag ska göra med mitt liv!! Yrkesutbildningen kostar dessvärre 75 lax i sverige så jag tänkte se efter i USA hur deras utbildning ser ut... hursomhelst.. det är ett kreativt hantverksyrke, troligen en smal och sträng arbetsmarknad men verkar askul och jag kan bergis se mig själv slita i några år med det! vet inte hur lönerna ser ut men antar att dom suger (?). blev inspirerad av en spanjorska som går liknande utbildning utanför Barcelona. Hon är måhända brat, men jag kanske borde passa på att ställa lite frågor endååe.


wihooo!

nu ska jag skriva redovisningen (som är imorgon). vågar inte ens tänka på psykologiprovet nu på fredag :$

Ibland snyggt

more notes to myself: Ashtray heart. Alice au bout des rêves. Drink you pretty. Pure Morning. There's thunder in our hearts, baby. Always love. The dropdead dream the chosen one. Wild, wild horses we'll ride them someday. Last rose of summer. Heart of gold. Let's spend the night in jimmy choo's. Som det strålar från ditt hjärta som en motorväg av ljus. It's better to burn out than to fade away. He lays in the reins. Two lost souls in a fishbowl. Dropdead queen with a broken dream. Everything you hated me for, Honey, there was so much more. On a steady diet of Sodapop and ritalin. Chloe dancin' tables. Lucie. Someone call an ambulance.


Contre la vie qui va qui vient mais qui nous perd,
Contre l'amour, qu'on prend, qu'on tient, puis qu'on enterre,
Contre la trace qui s'efface au derrière de soi,
Jeunesse, lève toi.
Jeunesse, lève toi.

 

Smackdown


First born unicorn, hardcore, soft porn.



Look and see her how she sparkles, it's the last unicorn.



But the loveliest of them all was the Unicorn.



Unicorn meat. Time to eat.



Forsythia

FRäÄääääSz !

Jag har jordgubbar i mitt kylskåp. Är allmänt irriterad, imorgon har jag lovat mig själv att springa för första gången på över en vecka! uj uj uj! Igår var det årets första åska, jag passade på att ta en långpromenad så där på kvällen i regnet för att tappa bort mig och upptäcka nya platser, tråkigt nog hamnade jag tillsist på kända vägar, valde att besöka kyrkogården som visade sig vara Sveriges kanske allra tråkigast kyrkogård. mys mys mys.

Jag har Zelmani's Gone with the madness snurrandes inombords. Den är bra, imorse lyssnade jag mentalt på Dan Anderssons Omkring tiggarn från Luossa, den är ännu bättre.


Nä. Man kanske borde sno en cykel och cykla. Mycket trafik dock, vilket skrämmer mig eftersom jag inte är särskilt balanserad eller haj på att cykla. Inte som Tärendö precis :o   

Blödiga personer stör mig. hah. Inte sagt då att jag själv inte kan vara blödig, alla är väl blödiga.
Men beroende på situationen så kan blödighet sitta som en nagel i ögat, på samma sätt som överkänslighet. Överkänslighet kan förstås gå i flera olika riktningar, men nu snackar jag om överkänslighet som leder till blödighet. Åt helvete med känslor. Man talar om hur religion blir ett tvångssyndrom då det alltmer börjar styra ett liv. känslor då? kall kapitalist javisst !
Ja. allmänt irriterad. Ja kalla mig cynisk. du blir inte den första trots att du känner dig unik och orginell precis på samma sätt som alla andra. haha.

I’m gonna bring a bottle of wine
Won’t change the truth
Just to fit our time
Disappointed, it was a man
Hidden in the woods
Of my dreamland


Die bitch Die

min dator dör snart. Saker suger och det är på grund av tro, hopp och kärlek.

Jag såg verkligen fram emot det. En parkeringsplats en sen kväll, en fet lastbil, en ensam motorväg, jakten på solen. En gryning någonstans i Sverige, dålig radio. Sedan, en strålande dag i Luleå. Kall vind, blått vatten, moln ibland. känslan av att vara en fattig luffare. En utomjording på besök. och så människor förstås, dom däna. Dom, ni ni. Milkshake, tequila. musik. norrland.


haha. no no no. vad är medicinen för att inte bli bitter nu? Ihelgen mötte jag Ritalin, jag borde ha stulit några. garrr. Ironiskt sitter det nu en lulebo framför mig och bresar med benen. haha

C'ést beau ca

Il faut savoir quitter la table
Lorsque l'amour est desservi
Sans s'accrocher l'air pitoyable
Mais partir sans faire de bruit

Il faut savoir cacher sa peine
Sous le masque de tous les jours
Et retenir les cris de haine
Qui sont les derniers mots d'amour

Inte för att det har något att göra med mig och jag vill aldrig fastna i den situationen men fin text iallafall  :p

Gneist

boho. I'm sick. Sett från den ljusa sidan har jag nu tid att ta tillvara på Geografi-uppgiften! Måste dock bli frisk till torsdag, the D-day för min projektredovisning. Jag överväger att pallra mig till affären imorgon och köpa glass för att lindra mina halsbesvär. Feber är mysigt för sådana som mig som i vanliga fall bara fryser, nu är det min tur att agera element!
Försöker skriva klart en inlämning i litterärgestaltning till imorgon men det blir mest blaja och jag överväger att istället fortsätta kolla på värsta dramatiska asiatiska tv-serien som jag har hittat! 1 litre of tears heter den, titeln säger allt. hah

Var noga med hygienen, sov ordentligt och ät mycket frukt och grönsaker så att ni inte blir förkylda.

note to self

Nheira Vocaloid Last life in the universe diamanttetra. svtplay, Sapmi sessions är grymt bra! shugo tokumaru,

1 Litre of Tears


Prewett Barrett

Jag känner mig som en kalkon idag. Dags att sätta på standbyläget.

Come on you target for faraway laughter,
Come on you stranger, you legend, you martyr, and shine!
You reached for the secret too soon, you cried for the moon.
Shine on you crazy diamond.

Threatened by shadows at night, and exposed in the light.
Shine on you crazy diamond.

Well you wore out your welcome with random precision,
Rode on the steel breeze.

Come on you raver, you seer of visions,
Come on you painter, you piper, you prisoner, and shine!

roger

simsalabim nog ska allt ordna sig. betygen sätts om 20 dagar.

RSS 2.0