puis il s'en allait et n'est jamais revenu

känner mig ungefär så här halv glad:  duck sauce - barbara streisand. Inte bra tycker jag, men nu råkade jag höra den och den passade så väl in denna kväll. diskmusik liksom.

Idag var en dålig dag. Men för alla som kan ha missat det så var det den positiva dagen och nu när jag sitter här på mitt rum och ingenting har gått enligt dagens planer (nej, jag besparar er det stora nöjet om att läsa min lista om allt som gick fel) men trots allt är jag glad, halvglad, normal glad. pigg och vaken. drack en kaffe på jobbet, ljuva ljuva dryck.

aah, allt känns bra. Det ordnar sig åtminstone imorgon. I just know it. Nu ska jag städa, och det ska bli roligt. fan vad stört men jag ser fram emot det. Det är mysigt att städa på natten när man är pigg och kan lyssna på dålig fransk webradio som man hela tiden hoppas ska bli bättre. Jag gillar att städa, liksom se hur resultatet direkt växer fram från "ansträngningarna" (jag sover ju i en liten etta så det blir inte så jättejobbigt att städa..). kanske borde satsa på att bli hemmafru, frustrerad och pillerknaprande som ser till att golven skiner. Då hade jag kunnat skaffa marmorgolv och ta hand om det som om det vore min baaaby.

soundtracket till Initial D hör nog till mina favoriter.... se filmen, den är asiatisk. dvs flummig. men musiken är skön, stundtals lite avslappnat pårökt. Se filmen och sen kommer ni älska den här låten... åååååh:
http://www.youtube.com/watch?v=hwAcKJxBtCo

by Diane Özdamar

knife prty

Så glad jag blev när jag såg att Deftones kommer till stockholm, Ja Ja Ja sjöng mitt hjärta. Tills tanken slog mig att dom nog kommer spela låtar från sin senaste skiva. Kollade upp den. Deftones är inte vad dom var. åh. inte kul. Den satans jävla ramen som jag försökt köpa i veckor och som jag dragit runt med hela kvällen idag lyckades jag glömma på konsum!! GAAAAAAAAAH.
Nu har jag lust att vara trotsig och inte ens köpa en ny ram. men det hjälper ju inte situationen.

Otursdag helt enkelt litegrann sådär höstigt. +8 grader på vägen hem.

vart på ett litet föredrag om vidareutbildning idag, trevligt och intressant att lyssna på. ser fram emot SACO-mässan <3

Och ihelgen då, joo, tycker nog det gick bra för att vara allra första gången jag var ute samt med tanke på att baren inte var komplett  :)  lite starka drinkar ibland bara. hehehehehehhehee

Det är bara minnen för livet, och du tar allting för givet

skolkish-dag idag. kunde inte stiga upp. somnade med en skål varm gröt på magen.

Om jag köpte en drink i veckan (nej jag gillar inte öl och ska man på afterwork kan man inte hålla på att sänka shots) á 150:- skulle den summan bli lika stor som varje månads utgift för mat (ovanligt stor utgift för mat då). Så kan man välja, - en drink i veckan eller drägliga matförhållanden?
Samtidigt är det inte kul att hela tiden säga nej. För tillsist tar folk det för givet.

Imorgon är en viktig dag i min personliga utveckling som drinkblandare. höhö. Jag ska för första gången servera folk och ingenting är på topp men åandra sidan känner jag mig inte nervös, det ska bara bli kul och intressant att se om det fungerar ^^  min allra största oro är isen, tänk om den tar slut? eller är för vattnig? kass kvalitet? förstör alla drinkar? HUUUH! Hemska tanke!

vacker dag idag. mkt varm o fin. mmmm.

Fear of the dark

"Dina siffror är arabiska. Dina bokstäver kommer från latin. Din demokrati är grekisk. Din matta är persisk. Din kebab är turkisk. Din pizza och pasta kommer från Italien. Ditt kaffe är från sydamerika. Dina tekniska prylar är från Asien. Du tillbringar din semester i Thailand. Kungen härstammar från Frankrike ...och drottningen är halv tysk OCH ÄNDÅ KLANDRAR DU DIN GRANNE FÖR ATT VARA UTLÄNDSK!"   - Shno


Sorglig dag för sverige.

In the night

Det stormade igår natt/morgon. Romantiskt det skulle ha varit att vara ute i det med någon man tycker om på det sättet, frysa av regnet som kalla spjut i natten, en hård vind, håret i ögonen, man ser knappt några meter framför sig för allt regn, blir överraskad av bilars strålkastare, liksom lida tillsammans.

Jag börjar hacka mer o mer på mig själv. Ointelligent. Insåg häromdagen att "västerort" inte är namnet på en enskild förort... det säger väl allt.. eller nej. Dagens problem är att jag insett att man kan lyssna på fransk webradio och jag har hittat en grymt bra webradio som spelar grymt bra hjärntvättar musik om nätterna (+ att dom snackar franska) så nu kan jag inte bara gå o lägga mig! Har dock svenska prov imorgon på morgonen.

Tjejen som pratar i radio berättar om hur hon ska gå på Le Machine i paris nu när hon snart arbetat klart. ÅHHH. och så berättar hon om alla som ska spela där. ÅHHHH.

Mina fingrar doftar rödvin, vilket är lustigt för jag var sugen på det tidigare.


you made it ok to let you down

Jag gillar vinguiden.se's stekarskola  . HAH.

Sitter och dricker nyponsoppa och njuter av livet,.. tjaaaa... ska snart äta pasta, hittade ännu en malkoloni i mitt skafferi och hängde lite på samakning.se, funderar på att kolla om det finns ngn skjuts upp när lovet närmar sig men egentligen borde jag stanna här i söder och typ SKAFFA PRAKTIK. urk. måste ta tag i det.
-
Har börjat se på film om kvällarna istället för att plugga. hehe. Bröt mitt Depp-löfte och kollade Girl, Interrupted. Så grymt bra, längesen jag grät till en film. aaa. kollade sen American Beauty, mkt bättre än jag trodde. Första gången jag skulle se den var med min värdpappa och vi avbröt bara några minuter inpå filmen för det blev så konstig stämning. haha, men den var ju fin! Gillar hur den knäppaste individen visar sig vara normal, eller well, kanske inte men vem är det?

Jag funderar på att börja dricka kaffe på regular basis för att det är så gott. Viktigt beslut som bör tänkas igenom mkt mer än svenska uppsatsen.

Jag hade något sanslöst viktigt att få skriva av mig.
Ja., juste. Snart är det julklappstider och snart är det dags att åka hem. Kollade flygbiljetter men dom var dyra så jag kollade upp tågbiljetter, 200 spänn enkel resa lät bra i mina öron även om det tar 14 timmar att resa. Hursomhelst, nöjd över mitt fynd går jag vidare till bokningen, och vad upptäcker jag? EN EXTRA AVGIFT SOM INTE GÅR ATT VÄLJA BORT SOM KOSTAR 800 SPÄNN !!!! VAD FAN HÄNDE VEOLIA??!! HUR SKA JAG NU TA MIG HEM!!?

Annars så ser jag fram emot att få min text sågad under litterär gestalning. oh yes.

Breezey while they war on

Underbara dagar, fredagar. En enda lektion  <3

Jag har gjort lite test ang. fortsatta studier och kommit fram till följande resultat: Min framtid är som skogshuggare! (typ, jag skulle gärna bli landskapsarkitekt men frågan är hurvida man för det första ens skulle bli antagen och för det andra klara av arbetet...).

Det var ungefär det jag hade att säga. Förhoppningsvis landar det snart några flaskor tequila i mitt rum (som förövrigt fortfarande har whiskeyflaskor trängandes längs efter väggarna som väntar på att städas undan, vilket dom väntat på i snart två veckor).

Jag är förkyld och avundsjuk på alla dom som inte går skola och som avslutat sin bartenderutbildning och nu redan kommit ut på praktik på finfina ställen som Hotell Diplomat (vi ska hälsa på där någon dag, om vi blir insläppta dvs) och le bar rouge.

Hittade en gammal skolblogg, från södra latin, bra mkt intressantare än våran skolblogg :/  hursomhelst, det här inlägget får mig att inte ångra mina val i livet http://latinsider.blogg.se/181206150719_fakta_frn_livet.html

jaaa,. Idag ska jag göra morotssoppa av något slag och så måste jag se till att rösta snart.

With tangerine trees and marmalade skies...

...Somebody calls you, you answer quite slowly,
A girl with kaleidoscope eyes."

Vackert. jag vill också ha kaleidoskop-ögon.

Konstig dag idag. Jag tror att det är för att allting är så perfekt, naturen alltså. Det är sånt där livsgivande väder, friskt och lagom kyligt, stjärnklart och lagom varm belysning efter gatorna, äpplena är mogna och löven blöta.

Kom precis hem. Har hört så mycket danska idag, fulla sjungande danskar i tegnérlunden (mellan 18-21.00) och på tåget hem såg jag någon jag kände igen men som jag inte känner och så när jag såg henne och började sakna vår gemensamma vän och plötsligt kom en lavin av olika slags känslor. Urk. Jag vill lägga mig på ett berg och titta på stjärnor men vågar inte gå ut ensam i skogen den här tiden på dygnet. Jag blir bara fegare ju äldre jag blir. oh my.

Men så till det viktigaste, en fet spindel kröp fram bakom en av mina affischer nyss, jag smällde men missade, lyckades dock få tag på 1 av de åtta benen, frågan är nu... behöver jag oroa mig för tanken att denna spindel kommer dricka saliv från min mun under natten som hämnd eller kommer den dö eftersom den måste ha åtta ben för att överleva?


have you ever seen the rain?

första riktiga lektionen i litterär gestaltning idag! Asskojj!

Jag kan inte sova, försökte titta på dracula och trodde jag blev trött, men så lade jag mig i sängen och vaknade igen.

Jag har tråkigt, har till och med försökt komma på någon att stalka men inte kommit på något intressant namn. urk. Och denna tristess fick mig att minnas... En fredagskväll (?) för inte alls längesedan då vi råkade springa på en cruising efter sveavägen så där lagom tidigt på kvällen, dessvärre han vi endast bevittna innehållet under EN ENDA motorhuv innan vi trängde in oss på trånga lilla treat. Sen minns jag inte vad som hände den kvällen, och det måste betyda att den var rätt tråkig eftersom jag vanligtvis har en förmåga att minnas de bästa även från urusla kvällar. u get it.

vilken upplevelse vi (åtminstone jag) gick miste om. En enda motorhuv (inte för att jag fattar någonting av innehållet under, men man kan ändå njuta av det estetiskt finslipade arbetet bakom). Folk hade väntat efter gatorna hela dagen, sittandes på lastbilsflak i solstolar och med en platta öl, det var rop och det var avgaser och rök och amerikanska flaggan. Jag borde kanske ta mig till powermeet ngn gång igen. Eller stå där på bron i orminge en sådan där sällsynt natt när alla bilar ska ta sig tillbaka. ååh. nu fick jag lust att gå på strövtåg, satt i parken idag och när jag slöt ögonen hade jag kunnat tro att det var vår.



RSS 2.0