I klyftor över trottoaren

Nu är det lov! Jag njuter bara av tanken. Mina naglar är shackrutiga och jag känner av en allvarlig URGE att färga håret multicolour, alltså bara underhåret då eftersom jag trots allt är feg. MEN isåfall borde jag bleka håret först och det vill jag inte... hmmm...varför måste blekning innebära slitage? Kan det inte istället fungera som typ...inpackning? Tänk vad mycket roligare och gladare hår man hade haft då :0

Öm. ja, så mycket tankar har jag just nu. Eller nej nu minns jag, jag fyller 20 snart, vilket innebär att jag levt  ~en fjärdedel av mitt liv.... och inget har gått som planerat hittils, haha. trevlig tanke. 

Ett OMG citat från nilsreseblogg (best blog ever btw):
"..Hon har tagit begreppet berest backpacker ett steg längre än de flesta. På de tretton år som gått sedan hon fyllde arton har hon inte vart hemma på ön mer än max ett par månader innan hon till sin mors stora besvikelse farit vidare till nästa destination. Nämn ett land och hon har vart där." THAT'S LIKE OMfG !

Jag har en chokladkaka som jag gömt i en vrå, kanske kanske skulle man ta sig ett litet anfall.....

:3

gummiband <3

"Om hon stänger sin mun
glömmer du att hon sagt nåt
du glömmer att hon har en mun

Och hon stänger sin mun
för att skydda alla orden
hon gömmer dom i tungan en stund
"


oh Zabuza !

naruto är ikappläst, nästa steg i ledet av arbetet med att låta min inre nörd få tillträde till yttre dimensioner är att se om animén.
Har precis sett klart episod 19. MUÄÄÄäÄÄh !  D; D; D;
Haku bara.. och zabuza bara.. och hans svärd, och hans tänder... och inari.....   D;   D;    D;    D;
Nu vill jag inte se mer på ett tag. fyfaaaaan vad sorgligt  D; D;  D;

crybaby-mode installed. Ca m'a touché.whatever.


D;  D;   D;

mr Pikachu Zoe Jane

This we: naruto, neontetror, kanelbullar, våfflor, bubbelbad, mustang, trasiga strömbrytare, naruto, rinkeby och Staind,

<3

life is life, na-na  -   na-na-a.

je ne regrette rien

Dagen har ägnats åt aktivt manga-läsande. Jag har bestämt mig för att läsa ikapp Naruto. Halvtråkigt men man gör man inte för dom där små ljuspunkterna..
Det är det som händer typ, jag jäser som en liten boll under alla filtar och planerar att börja träna någongång i Maj. Tills dess: äta äta äta ääääääääätaaaaaaa, svulla svulla svulla, ääääääätaaa.

Nu ska jag äta ett äpple, inspirerad av Naruto ska jag sedal lyxa till kvällen med lite snabbnudlar ! Bon appetit!


Jewelie

ok. OMG. Jag känner mig för gammal för att gå på en miyavi-konsert. Seriöst, jag lär bli nerbågad av svarthåriga bredkäftade femtonåringar. Insåg även att gubben har TVÅ ungar nu!? gosh, det gick fort.

Hm. Det drar lite grann i fogarna här, tydligen borde det vara rätt kallt ute, men jag har ingen termometer X)
Jag fryser om händerna, urkkk, börjar plötsligt känna mig väldigt sjuk bara av blotta tanken på att gå till jobbet imorgon. Tror jag har feber. Jag kanske råkar bli sjuk fram tills sportlovet?


haha. btw hittade min gamla lista över mansideal, alltid en bra påminnelse:
- ha gula ögon (eller orangea)
- musikalisk (kunna spela piano, trummor eller gitarr bra, eller harpa, eller vara bra på electronica...hmmm)
- ha blå hud
- affärshaj eller liknande
- vara lång
- gärna blond, och japan.
- kampsportare, och/eller gärna bra med svärd
- körkort (eller iallafall kunna köra bil)
- intressant musiksmak
- mångbottnad men ofarlig
- vinkännare
- ngt idiotisk adrenalinjunkie
- indian
- fina handleder
- händig
- kreativ tänkare
- impulsiv
- anti-ekorrhjul
- djurtämjare

stollibolli

studentmössa beställd! Sweet pink cutie pie. Svårt med storlekarna bara, hur är den meningen att mössan ska sitta egentligen?!? aja, blir nog perfekt, med den rosa insidan  <3

Umeå

hm. funderar på att plugga vidare i umeå. Men aldrig i livet att jag betalar 4.000/månaden för en etta! NevahEvah! Ska ringa hem, Känner att det var länge sen nu. Och så vill jag undvika att ta itu med förra veckans diskberg förstås.


Descend the darkened stairways
Make hate with plastic playmates
And fire out remaining traces of your self esteem
Mainline the deepest secrets
Lick clean the dirty fingers
I am a stranger to you as you are to yourself
And it's about time
It's about fear
Blue skies bring tears
.

My home is not in the djungle

Den här helgen har jag haft 1 primär uppgift: fylla på mina fettdepåer inför tiderna som stundar. Det sköttes med bravur och jag har redan fått en fantastiskt dålig hy och påhittade komplex.

Månen står i nedan och är fantastiskt fin. På jobbet frågade dom "stina, blir du någonsin sur?" ..jag har ändå jobbat där ett år nu.... hahahaha. snacka om att leva dubbelliv  ;D

Jag känner mig som ett olydligt barn efter helgen, jag har en bra idé som jag tänker genomföra, man kan säga att det är kreativt. hemligt men hursomhelst har det ingenting att göra med projektarbetet. Angående projektarbetet del 2 så gömmer jag mig under en hatt och låtsas som att världen stått stilla sedan förra onsdagen.
Jag har många bra idéer, jag känner mig som en klipsk liten mus som snart kommer fastna i en råttfälla och det får mig att tänka på min "kusin", den lilla skitungen som jag helst av allt inte vill tänka på men som på något otroligt irriterande sätt ändå har gjort avtryck hos mig som jag inte kan göra mig av med.

* lyckodans.

Red sky at night, sailors delight.

RSS 2.0