rosor på kinden och solsken i blick

pingu inspirerade mig och nu läser man harry potter. åh. ljuva hogwarts. Hoggy warty hogwarts.



Siktet inställt på luleå på lördag. blir nog bra. Moa är försvunnen. Huset fyllt med pigga pensionärer som inte kan sluta arbeta (städa, röja, klippa gräs, laga mat, fixa trasigt och och och och) som lite omväxling till de senaste veckornas stilla tystnad.

Det speglar sig i ögonen

Jag tror jag borde lyssna mer på reggae, alltså inte bara marley, utan annat.

Sommar . Vad är det egentligen? tiden bara dör bort på samma sätt som den alltid gör. Allting bara dör.

Det är den här tiden på året som ljuset är som mest perfekt. Under försommaren är det för ljust, man vet inte vart man ska ta vägen. Under den här tiden börjar det bli mörkt vid 11-12 och sedan ljust igen vid 2.

Jag är hungriiiig. Jag snålar som ett as bara för att jag inte orkar ta mig till närmaste butik och det blåser alltid motvind. Sydvästliga vindar. Påtal om väder har det varit väldigt oberäkneligt, men nu är det fint igen. Det är alltid fint på nätterna. dagarna är också fina. men vad ska man göra? hoff. det spelar ingen roll vars jag är, jag vet aldrig vart jag ska ta vägen.

Förutom att jag är hungrig är jag sugen på starkvaror. Idén slog mig precis när det började bli mörkt och jag hade bestämt mig för att försöka sova, allt oanvänt socker kom till ytan och nu börjar det bli ljust igen.

Försökte plugga. jag är ju inte så bra på det "äsch äsch, det löser sig, jag kommer ju ihåg litegrann iallafall".


Nej. seriöst. jag vet inte vars jag ska ta vägen. Önskar jag kunde försätta mig själv i vaacum under en sten typ. Vägen går åt två håll och den är asfalterad. ok. jag fick en idé, imorgon ska jag cykla till Jalomaa (björnmarker, hjäääälp) och spana hjortron, det har ju vart perfekta förhållanden för dom små guldkornen. Jordgubbarna verkar bli stora iår också, juste jag ska checka hallonbuskarna imorgon. hmm. häromdagen när jag väntade på min dåliga dejt moa (3 timmar sen) satt jag i solen och fick solsting, jag betraktade de två sorkarna som röjde över gräsmattan, för trött för att reagera.

Aaa. Morgondagen har nu en mening. Nu ska jag bara se till att stiga upp före 15, hoppas det fortsätter blåsa.
Jag vill inte tillbaka till huddinge-puddinge för jag vet att min hjärna kommer få en chock av allt ljud och världen kommer bli ännu mer smärtsam och förvirrande än vad den redan är, haha.

What's my age again?


Ännu en total flopp. Jag hade höga förväntningar igen, allt var planerat, jag längtade, till luleå av alla ställen! längtade till solskensstunder o gammal vänskap. Problemet har fyra puss-söta vita tassar och en dammvippe-svans, problemet jagar mygg om nätterna och lyssnar inte till något namn.
Moa säger att det fortfarande finns hopp. Jag säger att många chanser vandrade förbi.

Marknad. Jag lade mig och sov vid älven, i solen, fick gratis vatten som luktade frityr, kvällshimlen var slående vacker en natt, jag köpte brända mandlar och åkte virvelvinden, en av de få karuseller som fortfarande fyller sin funktion. slog i ryggen.



ok. ilskan och besvikelsen börjar nog lägga sig. nu är jag bara hungrig. och trött, en idiotförklarad pensionär förstörde min sovmorgon genom att ringa halv sju på morgonen. World full of phonies.




FUCK THE WORLD! ESPECIALLY THAT BLONDE BITCH WITH DREADS.

Måntiara, jag befaller dig!

yes. jag har tråkigt. Tvingade mig själv att läsa ut en bok igår kväll till och med.
Jolly Wally har dragit vidare. Huset är så tomt och kallt nu, alldeles tyst. Det finns inga oskyldiga tretton åringar som för oväsen och är kaxiga, inga spirituella psykologer eller sjungande hundar.  hoff hoff hoff,
Jag har insett att relationer är jobbiga för man måste säga hejdå en dag och därför bör man aldrig skapa nära relationer, dessutom dör folk i tid och otid och relationer lyckas alltid dra på sig dramatik och tragik, problem och konflikter. Livet är allt bra läskigt.
Studenten känns farligt nära, ändå känns hösten så oskriven, så tom. Vad händer till hösten? När tar sommaren slut? Det är jobbigt när samtalsämnen virvlar upp runt omkring, men som alltid så är ingenting fastställt och går därför inte att diskutera.
Många är på kirunafestivalen, inte jag. funderar på PDOL för första gången i mitt liv. Jag måste verkligen ha tråkigt. Funderar på många saker, skulle gärna ge mig ut på roadtrip, men det kan man ju lika gärna göra senare till hösten. DUMMA SATANS HÖST. Jag är verkligen mörkrädd, men jag vill veta Nu nu Nu om jag kommer lyckas ta mig till dalen och lyfta skrot och känna en tillfällig mening med livet.
Jag har inte pluggat alls hittills, jag tänker att minnet arbetar bättre om man inte stressar det, att man har lärt sig om man lärt sig och.. ähh. allt bra lat är man. jaja, så går det när man stiger upp tre och käkar chokladbollar till frukost.

RSS 2.0