"hold me back once more...

...when I'm opening the door. "

Jag är kär i en skitlåt. Den är i samma nivå med Groove Coverage.....Så otroligt söt. kör den på repeat nu.
Meänfestivaali är förbi. Såg ansikten och bästa var ändå den lulliga barnissen som sålde 15cl ren tequila för 100 spänn till mig.  Det är så det ska vara. Jag undrar fortfarande om hans beslut påverkades av P-M5.
Jag skulle promenera tillbaka till backen sen på morgonen, hade aldrig klarat det om inte jag fått lift. Stundtals övervägde jag att dricka dikesvatten.
Vi bastade idag. och det är fortfarande ljust ute. Huset var inte så tomt som jag förväntade mig, syrran kokade sylt på DiLevas äpplen och jag har en del bilder som bör redigeras.
Vet inte vad som händer nu. Känner mig avslappnad tillsist iallafall.

"jag är inte full, jag har pollenallergi"

Blev antagen till WayOutWest igen, och precis som förra året kommer jag antagligen inte att kunna arbeta där   D:

Hade det inte vart mysigt att återvända till berlin nästa höst? Springa och säga hej på vårt stamställe och få happy-hour hela kvällen? Ta en frukostdrink på starbucks och utforska mer, det gör inget om man åker vilse...
Nästa höstlov? Jag är allvarligt sugen.

Något jag inte är sugen på är cognac. Idag skulle vi gå igenom sortimentet, alla grundläggande destillerade drycker. USCH tvi och blä. Jag har fortfarande svårt att svälja Cognac.

Lärde mig idag att Martini är en Vermouth, och att den finns i rosso, bianco och mellanting. Att Sambuca smakar anis, att tequila endast får göras på blå agave och endast i Jalisco, annars blir det mezcal, mjölkdrinkar alltid serveras utan garnering, att Colorado Bulldog är en smaksatt Whie Russian och att "Up against the wall"  är kodord för Galliano. Yes. Jag går i en väldigt rolig skola. 3 veckor kvar.

bang bang, my darling shot me down

AH! Denna helg har varit vigd åt Koreanska filmer! Helt underbart vrickade! LOVE ! Funderar starkt på att dra till Syd-korea !

Just nu kollar jag dock en thailänsk drama serie, även den helvrickad, stört rolig dock MAHAHAHHAAA   :D  den heter Ubut rak kham kob fah, och återfinns på youtube om man inte har ngt bättre för sig!

Förövrigt är livet bra. Det är lagom varmt ute så man kan passa på att sola och plugga samtidigt utan att för den delen dö av värmeslag. mmmmm.

Nu ska jag äta min dödsgoda spenat-fisk-grejj! Och gnocci!

Hold you fists high, stand in for the fight

Jag har gjort någonting drastiskt. Men det känns bättre inombord och det är huvudsaken. <3
Inget mallorca för min del.

nu äre sommarlov för min del. eller lov och lov. från en skola till en annan, förhoppningsvis !

RSS 2.0