trouble is a friend

jag tänkte bli kaffeberoende och klara av skolan nu sista veckan. men ett problem dök upp; mitt sommarjobb försvann! och plötsligt känns det som att det finns mycket viktigare saker än skolan att oroa sig över.

Yeah, you bleed just to know you're alive

idag lagae jag dyr mat. och tjänade pengar. och funderade över vad som egentligen spelar någon roll här i livet. funderade på olika människors synesätt och så. funderade på vad jag ska prata om på Svenska Nationella, ok nej, det tänkte jag inte alls på förrens nu.

Det skedde en förändring och jag drar till mallorca redan nästa söndag.   D:   insåg det idag. Insåg även att Magaluf är ett sånt där ställe som jag personligen aldrig skulle söka mig till, nedgånget partyställe dit folk bara åker för att dansa på borden och dricka mer än dom trodde var möjligt. men. jag tänker såhär: om jag åker dit och förlorar mitt huvud efter vägen, då kommer jag lära mig en läxa (hrrrm) och få ännu mer avsmak för berusade människor.

Idag provkörde jag min juicepress för första gången. MUMMA! så snabbt o enkelt o billigt och fräscht! Nu kan jag alltså pressa ingefärs-juice och blanda Asian Spring's om jag vill    ;)

nej, Alkohol är inte alls bra, ännu värre är baksmällan.
Legalisera däremot marijuana.


GUD BEVARE MIG. HUR SKA JAG ÖVERLEVA (?). ok. det ska bli kul, lite pirrigt, som innan man åker på läger helt ensam. Ihihih. Det blir ett äventyr. förhoppningsvis goda minnen. Jag får väl se till att dansa dansa dansa så jag har en ursäkt till att inte dricka. oh. jag kommer få en vältränad kropp isåfall.

I förmiddags drack jag kaffe, det visade sig att det var den drycken som jag saknat alla dessa månader jag inte kunnat släcka törsten. Jag fick kickarnas kaffe-kick bara för att jag aldrig dricker det vanligtvis. oh lord. ja, mina droger är billiga jämfört med er andra   ;)



Better to burn out than to fade away

lyssnar på neil young för ovanlighetens skull, det värsta i skolväg är snart över, svenska läraren har förlorat tron på mig och jag kommer aldrig bli bättre än ett VG-barn. Not too bad, never good enough.

Men allt är underbart!
Det finns ljus! Jag har nämligen träffat min kusin o moster och skolkat från jobbet och fått glöd, nej, blivit eld och lågor när jag fick en bok om nano-akvarium som jag verkligen verkligen ville ha. Och sen fick jag för mig att börja sy egna kläder igen, men jag har ingen symaskin.    :(
hursomhelst. Det har skett en förändring, jag har städat rummet och lagt bönor i blöt och jag kommer komma hem den ~28 juni istället för den 18e Juli.


du har känslan men inte rätta viljan

chupa chupa. kom prexis hem till hålet (min källare alltså). omtumlande helg, så mkt farande kors och tvärs. träffade moa, sjukt overkligt, pratade med amanda och satt nere vid älven, såg Annelie då hon gick till skolan i sin minimala klänning/kjol/tröja (?) och sen åkte jag till flyget.

Nog blev det lite upplevelser, jag menar, jag är ju så idiotiskt funtad att jag bara minns de bra grejjerna fastän det egentligen var ett rent helvete. okej. ni vet. jag TYCKTE det var ett rent helvete bara för att alla andra tyckte det var paradiset, och så blev alla irriterade och jag ruttnade ner i fjordarna. typ. men kyrkogården var väl fin, trots allt. och staden, och naturen och norbaggarna.

Om jag säger: "Det vinglar några fulla russ utanför fönstret" vad tänker ni på då? ponnysar! eller hur?
Hursomhelst, russen gav mig ångest inför skolavslutningen, studenter ger mig alltid ångest. är det så man ska bete sig? liksom utvikande på något sätt då dom skuttar runt i sina snyggas baggys och skrattar och skriker o dansar. nej nej nej.
Ja, jag är världens tråkigaste, må så vara, vi har alla olika intressen och att "festa" återfinns inte på mina jaktmarker, kanske någon variant av det men inte den allmänna uppfattningen och aktiviteten.




"Var hälsad vackra tornedal, mitt hem högt upp i nord, du är för mig den vackraste plats på denna vida jord. "

just let them roll away

Det är destruktiva tider.

Jag pluggar inte.
Äter inte.
Sover inte.
Rör mig inte.
Tänker inte.
Orkar inte gå o köpa mjölk.
Sträcker bara på mig ibland och är skräckblandat förtjust inför sommarkursen.

Jag fick ett tips, -  Taormina-sicilien.



in the midnight hour, babe

mitt hår luktar gott. och det är mjukt. jag brukar inte lukta på mitt hår, men plötsligt fick jag ett infall. senast jag minns att jag luktade på mitt hår var efter att jag varit ute o mitt hårt stank av cigaretter, svett o alkohol.

Jag skulle vilja bli slickad på kinden av en varg. jag kom på det nyss. dom har lagom stora o tunna tungor, en husky hade kanske också funkat. Husky eyes.
Får mig att tänka på en vacker låt av smashing pumpkins, är du ett fans känner du igen texten, jag kommer dock inte ihåg namnet på sången; 
"Dead eyes, dead eyes, are you just like me?
Her eyes, her eyes were as vacant as the seas, yeah,
dead eyes, dead eyes are you just like me?
"

Jag testar mitt yerba maté nu såhär på nattkvisten. det funkar bra. hehe.jag är sugen på att köra whitenight men man borde sova o jag åt dåligt igår. Däremot bytte jag pengar mot varor igår, då kände jag mig rik. Fast det var inte mina egna pengar så det var bara en känsla sådär flyktigt.
Aah. jag börjar känna ett lätt flow, ajg är liksom trött i rygg o ögon, men orkar ändå, tankarna är lätta, de är vita, flytande. Myrdimma.
Det är ingen som är vaken o som kan leka m mig. för en gångs skull har jag ju tid att chatta om allt onödigt här i världen!
Tänk er att sitta på ett tak, och det blåser svagt men solen värmer, och om man lägger sig ner kan man se figurer i molnen, och man har en tårta. Ok. nej, ingen tårta. nu börjar jag må illa. fan vad äckligt. men just den där dagen i min fantasi får inte en tårta mig att må illa. Det är en fin liten prinsesstårta, eller operatårta.
OJ! Champagne! om jag var rik skulle jag alltid ha champagne i ett skåp, och goda viner förstås. De dyraste flytande smakerna i mina skåp är just nu mjölk o soya. men livet klarar man ändå, jag är ju född som bortskämd västlänning, det som kan straffa mig är ett krig.
Final fantasy. som jag alltid velat spela men aldrig orkat bry mig om att läsa historien till, jag skulle vilja se den där filmen också, verkar ju vara GAAAAANSKA bra gjort.
Nu börjar jag skena här. och det r otroligt skönt för fingrarna så jag tänker inte sluta. det var ett tag sedan. det är upp till dig själv att orka. jag orkade inte gå till skolan imorse. såg ingen anledning. kände mig inte deppig, morgonljuset mellan gardinerna var väldigt romantiskt, därför sov jag vidare, och vidare o vidare och sen var det försent för att stiga upp.

Det finns väldigt vackra djur. dom har ofta fina ögon. män är hundar, eller jag vet inte, men alla män jag möter/ser blir liksom olika sorts hundraser i mina ögon, herdehundar, gårdshundar, slädhundar, statshundar, vakthundar, småhundar etc etc etc.
Ngn måste ju tänka likadant eftersom människor ofta tänker lika dant. fan vi r alla idioter.

Himmelen är en påfågel. Jag minns knappt den natten. jag minns att himmelen var väldigt vacker hela natten, och jag var berusad på livet just då och allting flöt o jag minns knappt ngnting förutom att jag rabblade en massa nonsens som jag inte minns. men jag var tretton år då och allting var enkelt. vi var parkväktare o jag levde som snyltare i allas kylskåp o lånade en säng hos farfar. och dagarna gick.

min sommar är uppbokad. är inte de väldigt tråkigt? att man alltid ska boka upp saker för att få upplevelser. man vänjer sig kanske i längden. det blir väl automatiskt så när man får jobb?

Man ska ta hand om sin rygg. den är snygg o bra att ha.


yakuza. Rebel Yell. Yamaguichi. York. Yves saint laurent. http://yr.no

vid din kind fladdrar imman som en dröm

Igår fick jag ett gott glas vitt på Berns av alla ställen och insåg att muntergöken som flummat runt på gatorna var vår ekonom! Det kom lite som en chock. Han frågade om jag hade en kam. vad fick honom att tro det?
Jag tänkte på julien och sen tänkte jag på snakebites, och sen tänkte jag på piercings i allmänhet och så tänkte jag på att jag gärna skulle vilja sticka hål i mitt skinn igen. Men samma fråga som tidigare kvarstår, det är så svårt att göra diskreta piercings nuförtiden såvida man inte hålar öronen. hummm. Jag har fått syn på angelbites (snakebites fast i överläppen) och gick igång lite. Men jag har fel ansikte för piercings      D:     jag hade jättegärna velat fixa cheeks    *drömmer*  de e så fint, :D  men mitt ansikte e för runt känns de som    <3

Städerskan är på övervåningen. Det känns som att jag har tusen saker att ta itu med, men det mesta handlar bara om detaljer. T.ex måste jag ringa o ändra mina arbetstider på jobbet, men det har jag tid till. precis som jag har tid till allt annat. i sinom tid, lixom.

Jag känner för att sminka mig. jojuste, jag färgade håret grönt igår så nu känns det som att jag måste sminka mig. Hade ju inte räknat med det, hade inte heller räknat med stirrande barn;

lillkille- Kolla hon har grönt hår!
lillflicka 2- hmmm.
lillflicka 1 - vad coolt!
lillflicka 2- skojaru eller? de e ju inte alls snyggt!
lillkille - hon har gröna skor också! Det är ju snyggt iallafall!
lillflicka 1 - ja, jättesnyggt !
lillflicka 2 - lite kanske..

då blev jag sur, jag färgar ju håret för skojs skull, o så glömmer jag bort att alla andra inte färgar håret i samma färger (fast alla färgar ju håret ngn gång!) och så tror jag att grönt är en minst lika diskret färg som ex. brunt och så blir jag förvånad o förvirrad när min blick stöter samman med 6-åriga anti-emos eller bittra tanter.
Jaja. om någon vecka är tiden förbiiii.


Why lie? We want vodka.


RSS 2.0